sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Vimugraphy esittäytyy - uusia tuulia 4H-yritys rintamalla

Tämä ja muut jutun kuvat ovat Samuli Vienolan itse ottamia :)
Positiivisten ja aktiivisten Salon alueen 4H-yrittäjien joukko kasvoi entisestään tammikuussa kun mukaan kuvioihin astui visualistiksi opiskeleva 16-vuotias valokuvaaja Samuli Vienola. Valokuvausta Samuli on harrastanut jo nelisen vuotta ja rakkaus erityisesti tähtien, maisemien ja potrettien kuvaamiseen sekä graafiseen suunnitteluun johti oman yrityksen perustamiseen. Hän toivookin, että saisi myös tulevaisuudessa työskennellä juuri näiden, hänen sydäntään lähellä olevien aiheiden parissa.
Vimugraphy kuvaa henkilökuvia ja tapahtumia, maisema- ja luontokuvien ohella.

Valokuvauksesta alkoi jo aiemmin, harrastuksen ohella kehittyä pienimuotoinen bisnes kun lahjakasta kuvaajaa pyydettiin muun muassa muutamiin juhliin kuvaamaan. Seuraava askel olikin oman 4H-yrityksen perustaminen laskutuksen ja markkinoinnin helpottamiseksi.

Samulin yrityksen nimeksi valikoitui Vimugraphy ja yritys hoitaa erilaisia valokuvauskeikkoja potreteista ja henkilökuvista, maisema- ja luontokuviin sekä tapahtumien kuvaukseen. Valmiita kuvia voi ostaa niin yksityiskäyttöön kuin myös yritystenkin markkinointiin tai muuhun toimintaan. Tämän ohella yritys tuottaa printtauksia sekä tietysti hoitaa myös kuvankäsittelyn.

Yksi Samulin lempi kuvauskohteista on tähtitaivas.
Vimugraphy erottuu muista alan yrityksistä valokuvien uniikin luonteen ja epärealistisen värityksen ansiosta. Omien sanojensa mukaan Samuli "tykkää leikkiä sävyillä ja luoda surrealistisia värimaailmoja". Tämä persoonallinen ja taiteellinen tyyli näkyy hänen tuotoksissaan. Leikittelevien ja erilaisten kuvien lisäksi Samuli kuvaa toki myös perinteisempiä, luonnollisen värityksen kuvia.

Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat valoisat, sillä nettisivutkin portfolioineen ovat jo suunnitteilla ja pian yhteystiedot löytyvät kätevästi omilta sivuilta. Kesälle on myös luvassa esimerkiksi hääkuvauskeikka ja muita mielenkiintoisia töitä valokuvauksen parissa. Samuli pitääkin yritystä oivana vaihtoehtona kesätöille, koska yrittäessä voit itse määrätä omat työaikansa ja tehdä juuri sitä mitä eniten rakastaa.

Ota yhteyttä Samuliin puhelimitse tai facebookin kautta. :)
Tarvitsetko ammattitaitoista ja innokasta valokuvaajaa esimekiksi tuleviin juhliin? Samulin Vimugraphy yrityksen tavoittaa parhaiten puhelimitse (0440814191) tai facebookista (www.facebook.com/vimugraphy)

Onko sinulla erityisiä taitoja tai kiinnostuksen kohteita, jotka voisi valjastaa bisnekseksi? Muistathan myös alle 28-vuotias lukija, että halutessasi voit itsekin perustaa 4H-yrityksen ja osallistua tulevalle 4H-yrityskurssille, jossa saat arvokkaita ohjeita ja tapaat muita nuoria yrittäjiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti