tiistai 25. lokakuuta 2016

Luonnonkosmetiikka -kurssilla luotiin kosmetiikka ammattilaisten johdolla


Luokos luo kosmetiikka luonnollisesti
 Luonkos on turkulaisten Miia Leinon ja Jonna Vesterisen yritys, joka on erikoistunut luonnonkosmetiikka palveluihin. Palveluihin lukeutuu muun muassa erilaiset kurssit, illanistujaiset ja polttarit. Molemmat naiset ovat kauneudenalan ammattilaisia, joilla on kokemusta kosmetiikasta yli 10 vuoden ajalta. Ura teollisen kosmetiikan parissa toimi lähtölaukauksena uudelle yritykselle, sillä molemmat kiinnostuivat lisäaineettomista ja luonnonmukaisesti tuotetusta kosmetiikasta. Molemmat ovatkin nykyään luonnonkosmetiikan kouluttajia, sekä iloisia yrittäjiä. Luonkos on leidien yhteinen yritys, joka järjestää kursseja, sekä luo itse kosmetiikka reseptejä niin naisille kuin myös miehille.

Iloiset yrittäjä Miia (vas) ja Jonna (oik) esittelevät tuotteitaan ennen kurssin alkua.

Luonnonkosmetiikka kurssilla, Steissin Metka-kahvilassa luotiin jalkabalsamit ja kylpysuolat
Luonnonkosmetiikka -kurssi toteutui yhteistyössä Salon 4H:n ja  luonnonkosmetiikka yritys Luonkoksen kanssa. Luonkoksen kursseilla tehdään kosmetiikka laidasta laitaan eli vartalotuotteista hiustuotteihin. Tällä kertaa kurssi osallistujakunta koostui pitkälti naisista ja kurssin edetessä kukin pääsi luomaan jalkabalsamin, sekä laventelin tuoksuisen vartalokuorinnan. Molemmat tuotteet valmistettiin alusta alkaen käsin, käyttäen apuna luonnollisia raaka-aineita, sekä tuoksuja. Luonnonkosmetiikka-ala sopii myös oivasti parhaillaan käynnissä olevaan 4H Nuorten Luonto -hankkeeseen, sillä se yhdistää luontoystävällisen työn ja kosmetiikka-alan. :)

Jalkabalsamit valmistui hyvässä yhteishengessä, luonnon perusraaka-aineista.
Kurssille osallistui kiitettävästi luonnonkosmetiikasta kiinnostuneita.


Myös Salon 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Janina (vas) ja toiminnanohjaaja Anna (oik) päättivät kokeilla jalkabalsamin tekoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti