torstai 29. joulukuuta 2016

Trendilajit rantautuu Saloon

Uusi vuosi kolkuttelee jo ovella ja sen kunniaksi kannattaa aloittaa vaikkapa uusi harrastus. Salon kansalaisopisto järjestää yhteistyössä Salon 4H-yhdistyksen kanssa ulkourheilukurssin, jossa pääsee kokeilemaan juuri nyt pinnalla olevia urheilulajeja. Jokaiselle kurssikerralle on luvassa hauska laji ja osaava asiantuntija, joka perehdyttää osallistujat lajin saloihion.

Kurkkaa kurssin tarkemmat tiedot Kansalaisopiston kevään opinto-oppaasta :)

Kurssi järjestetään keskiviikkoisin alkaen frisbeegolfilla 5.4 ja päättyen SUP-lautailun parissa 31.5. Aikataulu on kaikilla kerroilla sama eli 17-18.30. Muita mielenkiintoisia ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia lajeja ovat jooga, geokätköily ja polkujuoksu.
Jos kalenterista vielä löytyy tilaa keskiviikko iltaisin kannattaa ilmottautua rohkeasti mukaan kokeilemaan uusia lajeja

Ilmoittautuminen tapahtuu samalla tavalla kuin muihinkin kansalaisopiston kursseihin eli internetin kautta kansalaisopistonsivuilta (Linkki) tai puhelimitse (02 778 4570). Kurkkaa tarkemmat tiedot ja muut kiinnostavat kurssit koteihin jaetusta Salon kansalaisopiston kevään 2017 kurssioppaasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti