lauantai 21. tammikuuta 2017

Salon Messut Salohallissa

Messuhallin yläkerrasta löytyy kattavasti erilaisia salolaisia käsitöitä ja muuta mielenkiintoista ostettavaa.
Perinteiset kotiin, mökkeilyyn ja vapaa-aikaan liittyvät Salon Messut  ovat rantautuneet Salohalliin. Messuille kerkeään vielä huomenna sunnuntaina (22.1) tutkailemaan mitä kaikkea mielenkiintoista osaamista Salon alueelta löytyy. Messuilta löytyi ilahduttavan kattavasti erilaista ajankohtaista tietoa ja vaihtoehtoja rakentamiseen, sisustukseen, pihan tekoon ja myös vastapainona terveyteen, vapaa-aikaan sekä harrastuksiin.
VisitSalo.fi esittelee Salon parhaat puolet ja samalla matkailu- ja luontokohteet
Erityisesti luontoreportterina kiinnostavia messuosastoja olivat myös Salon alueen matkailu ja retkeily mahdollisuudet, sekä kierrättäminen ja SHOP-osastolta löytyvät käsintehdyt tuotteet mausteista, luonnonkosmetiikkaan ja erilaisiin tekstiileihin, sekä koruihin.
Terveys ja turvallisuuspalvelujen edustajia löytyi useita.
Käy kurkkaamassa messujen tarkempi ja ohjelma ja aikautalu tästä: SalonMessut.fi
Salohallin alakerrasta löytyy kattava valikoima erilaisia kojuja liittyen niin rakentamiseen kuin myös kierrättämiseen ja salolaiseen yrittäjyyteenkin.
 Kattavan tarjonnan ja näytteilleasettajien lisäksi messuilla pääsee kuuntelemaan ja katselemaan myös erilaisia esityksiä ja esittäytymisiä. Huomenna on luvassa muun muassa ammattiopiston työnäytös ja Leticia nuorisokuoron esitys.

Puutarhuri Minna Toivasen trendikkäät ruukkuistutukset vetivät yleisöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti