lauantai 4. maaliskuuta 2017

Rekisteröi linnunpönttösi juhlistamaan 100-vuotiasta Suomea!

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Yleisradio vetää Miljoona linnunpönttöä -kampanjaa, jonka tarkoituksena on hyvällä hengellä ja yhteisvoimin nostaa Suomen oksistoa koristamaan miljoona linnunpönttöä. Tähän asti nämä maailman suurimmat pönttötalkoot ovat jo tuottaneet tulosta ja pönttöjä on jo yli 1 037 200 kappaletta. Näistä pöntöistä Salon alueelle on rekisteröiy jo yli 15 900 ja Someron alueelle reilu 3800.

Suomen luonnonsuojeluliitto on mukana pöttötalkoissa.
 Kampanja on kuitenkin käynnissä aina toukukoon lopulle 20.5 saakka, joten vielä on hyvää aikaa järjestää kaveripiirissä kunnon pönttötalkoot ja näin osallistua helpottamaan pönttöpesijöiden asuntopulaa. Valmiit ja ripustetun pöntöt voi rekisteröidä osoitteessa: http://yle.fi/aihe/miljoona-linnunponttoa :)

SSLY toteuttaa Salon alueella pönttömyyntipäiviä, joilta linnunpöntön saa myös helposti ostettua ja samalla tuettua hyvää asiaa :)
Esimerkiksi Salon 4H-yhdistyksen Perniön 4H-kerholaiset loivat kauniita ja värikkäitä pönttöjä yhteinen arkemme -projektin tiimoilta yhdessä Raaseporin kerholaisten kanssa osallistuen näin yhteiseen ja tärkeään projektiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti