maanantai 20. helmikuuta 2017

Lomaviikolla tutustumaan luonnonihmeisiin

Rentouttavaa lomaa kaikille!
Monilla on lähiaikoin edessä hiihtoloma. Keräsin lomakauden kunniaksi muutamia varteenotettavia kohteita, joissa pääsee parhaillaan tutustumaan erilaisiin luonnonilmiöihin ja eläimiin.
Suomen luontokeskus Haltia
Suomen luontokeskus Haltia tarjoilee kattavan elämyksen Suomen luonnosta ja samalla virkistävät maisemat ja retkeilymaastot aivan Nuuksion kansallispuiston kupeessa.
Salon taidemuseo Veturitalli
Salon seudun oma veturitalli taidemuseo esittää valokuvaaja Heikki Willamon  näyttelyn, joka on pullollaan luontokuvia Pohjoisesta ja Suomesta. Myyttinen matka näyttely tarjoilee mustavalkovalokuvien lisäksi myös teemaan sopivan äänimaailman ja videomateriaalia.
Heureka
 Heurekassa pääsee tutustumaan hyvinkin erilaiseen luontoon, sillä esillä oleva näyttely käsittelee erilaisten eläinten anatomiaa pintaa syvemmältä ja tarjoilee katsauksen sellaiseen mitä harvoin pääsee näkemään. Eksoottisten savannien ja sademetsien asukkien lisäksi näyttelyssä on myös mallinnoksia ihan tavallisista kotieläimistä.
Luomus
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä kannattaa muistaa Luomus, luonnontietellinen keskusmuseo, joka tarjoilee niin historiallista materiaalia kuin myös muutakin mielenkiintoista luontoon ja kasvillisuuteen liittyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti